BEHANDLINGAR

◼︎ TRADITIONELL THAI MASSAGE

här använder vi inte oljor eller hudkrämer. Både terapeuten och du är klädd med  löst sittande och avslappnande kläder.

Massagen sänker stressnivån, lindrar spänningar och stelhet i muskler och ökar blodcirkulationen.

 

Thaimassage kan även lindra huvudvärk och migrän, precis som det är en bra behandling mot smärta i både rygg och leder.

◼︎ MUSARM-TENNISARMBÅGE MASSAGE

Vi har god erfarenhet av att lindra och läka dina skador efter långt arbete med datorn. Dessa finmotoriska rörelser kommer ofta att belasta musklerna och senor i dina armar och händer. Ofta beror det på att du sitter fel, har dåliga ergonomiska vanor och ställningar, spenderar för många timmar om dagen vid datorn. Vanligtvis kommer en riktad halvtimmes arm- och axelmassage, under en upprepad tidsperiod, att lindra mycket eller helt läka skadan.

◼︎ AROMA-OLJA MASSAGE

här använder vi olika koncentrerade vegetabiliska oljor tillsatta med en ekologisk massageolja. De eteriska oljorna tränger in i huden och hjälper till att lossa musklerna och ger en avslappnande terapeutisk känsla. Aroma-Oil Massage hjälper till att återställa balansen i både kropp, sinne och själ. Aroma-Oil Massage är mycket effektiv för att lindra problem som stress, nervösa spänningar och trötthet.

◼︎ RYGG OCH NACK MASSAGE

Traditionell thaimassage av huvud, axlar och rygg lindrar vardagsspänningar, huvudvärk och trötta ögon, slutna bihålor och andra stressrelaterade olägenheter.

Rygg- och nackmassage slappnar av och är bra för dig som sitter framför datorn hela dagen.

Thaimassage är en fantastisk behandling för din kropp och själ.

Vår massör använder olika tekniker för att manipulera din kropps senor, bindväv och muskler. 

Thaimassage handlar om att komprimera, sträcka och luta delar av kroppen. Djupt statiskt tryck och rytmiskt tryck är viktiga ingredienser. 

Under passet kommer du att placeras i olika yogaliknande positioner. Massören kommer att använda både händer och fötter för att ge massage. 

En behandling varar vanligtvis 60-90 minuter. Beroende på dina personliga behov får du muskelmassage, stretching, akupressur och ledrotation i lugna och meditativa rytmiska rörelser.  

 

Muskelmassage - ökar blodtillförseln till musklerna, och behandlar muskelsmärtor som kan utlösas av felaktiga arbetsställningar, monotona upprepade rörelser och av stress.

 

Stretching - håller din kropp smidig och är extremt effektiv för att förebygga skador och bibehålla din kroppsbalans.

 

Akupressur - stimulerar, stärker och balanserar meridianbanorna och har en positiv inverkan på din cirkulation, organ och immunförsvar.

 

Ledrotation – Massören rör din kropp och leder den till positioner som ofta inte används i vardagen. Detta är mycket viktigt för att bibehålla och uppnå full rörelsemekanik i din kropp.

BanthaiMassage-LogoCenter02.png

BanThai Massage
Friskvårdshuset

Sporthallsvägen 2B
263 34 Höganäs
info@BanThaiMassage.se
072 302 39 92

Boka tid från 08:00 till 20:00 varje dag
Där det är bäst.

BanThai Massage påpekar att vi endast utför professionell massage, och inga former av intimmassage.

141297274_m.jpg
MassageMovie03.gif
138231318_m.jpg
 
 
 
SabayJaiPh01.jpg
SJ-tennieselbow570x323.jpg