hjälper dig att slappna av, öka  blodcirkulationen och lindra smärta.

 

Thaimassage är bra för personer som genom sitt arbete får spänningar och ont i kroppen. Eller för dig som vill förebygga skador och unna din kropp en välförtjänt omsorg.

Vi hjälper till exempel personer med muskel- och bindvävsöverbelastning orsakad av plötsligt trauma, statiskt monotont arbete framför dator, felaktiga/tunga lyft, och idrottsskador.

TRADITIONELL THAI MASSAGE

Traditionell Thaimassage är en asiatisk form av alternativ medicin som utövas genom massage, akupressur och assisterad yoga. Thaimassage är baserad på gamla asiatiska traditioner från olika delar av regionen.  

Den bästa traditionella thaimassagen finns i Wat Pho, det äldsta och största templet i Bangkok, där den världsberömda traditionella massageskolan ligger. Här kan du uppleva en unik massage utövad av elever och lärare som undervisar och för vidare denna uråldriga konst från generation till generation.  

 

Yom, som äger klinikerna BanThai Massage i Höganäs och SabayJai.dk i Köpenhamn, är utbildad Massageterapeut på skolan i Wat Pho i Thailand ... och om du befinner dig i Höganäs eller i hjärtat av Köpenhamn kan du nu få samma underbara upplevelse.

BanthaiMassage-LogoCenter02.png

BanThai Massage
Friskvårdshuset

Sporthallsvägen 2B
263 34 Höganäs
info@BanThaiMassage.se
072 302 39 92

Boka tid från 08:00 till 20:00 varje dag
Där det är bäst.

BanThai Massage påpekar att vi endast utför professionell massage, och inga former av intimmassage.

226318202_8bb212816a_b.jpg